Team Caras

Wij, Caroline en Astrid zijn als diëtisten-duo Caras Voedingsspecialisten gestart. Met een frisse en jonge blik hebben wij onze eigen aanpak en kijk op voeding. Wij doen niet aan hypes en mode trends op het gebied van eten. Gewoon down to earth, no nonsense! Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen om gezonder te eten en je weer echt goed in je vel te voelen lees dan hieronder onze werkwijze!

Caras geeft o.a. voedings- en dieetadvies, workshops en doet health checks. We zijn overal te vinden… in de supermarkt, online, in de praktijk, bij jou thuis en bij evenementen!

Waarom zou jij nou voor ons kiezen:

  • Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel, wat terug te vinden is in een persoonlijk voedingsadvies. Een persoonlijke aanpak is belangrijk, want iedereen is anders. Bij ons krijg je nooit een knip en plak advies maar altijd een op maat gemaakt advies dat perfect past in jouw leven, en jouw gaat helpen van je klachten of overgewicht af te komen!
  • Wij willen iedereen een beetje slimmer maken. Met meer kennis en eye-openers over voeding kan je de zaak wat nuchterder bekijken en word je steeds meer de baas over jouw eigen eetpatroon. Als je dagelijks tips en leuke recepten wilt, volg ons dan op Instagram en Facebook!
  • Voor verandering moet je klaar zijn. Een leefstijl aanpassing gaat alleen lukken als je dit zelf echt wilt. Wij nemen je mee naar de volgende stappen met concreet advies, praktische tips, bijsturing en soms confronterende coaching.

Waarom naar een diëtist?

Een diëtist heeft een beschermde titel , en een vierjarige opleiding om de beste mogelijke voedingsadviezen te kunnen geven. In vergelijking met bijvoorbeeld een leefstijlcoach die geen beschermde titel heeft. Wil je meer weten over de verschillen tussen een diëtist en andere voedingsexperts? Download hieronder de factsheet: NVD dietist vs voedingscoach

Astrid Kasbergen

Diëtist

  • 06 41 53 58 22
  • Astrid@carasvoeding.nl
×
×

Cart