Team Caras

Wij, Caroline en Astrid zijn als diëtisten-duo Caras Voedingsspecialisten gestart. Met een frisse en jonge blik hebben wij onze eigen aanpak en kijk op voeding. Wij doen niet aan hypes en mode trends op het gebied van eten. Gewoon down to earth, no nonsense! Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen om gezonder te eten en je weer echt goed in je vel te voelen lees dan hieronder onze hoe wij werken!

Caras geeft o.a. voedings- en dieetadvies op maat, (kook)workshops en we doen health checks (vetpercentage, spiermassa, BMI en visceraal vet). We zijn overal te vinden… in de supermarkt, online, in de praktijk, bij jou thuis en bij evenementen!

Waarom zou jij nou voor ons kiezen:

  • Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel, wat terug te vinden is in een persoonlijk voedingsadvies. Een persoonlijke aanpak is belangrijk, want iedereen is anders. Bij ons krijg je nooit een knip en plak advies maar altijd een op maat gemaakt advies dat past in jouw leven, en gaat helpen van je klachten of overgewicht af te komen! Wij geven je geen dieet, maar wij zorgen samen voor een gezondere leefstijl die je voor altijd kan volhouden
  • Wij willen iedereen een beetje slimmer maken. Met meer kennis en eye-openers over voeding kan je de zaak wat nuchterder bekijken en word je steeds meer de baas over jouw eigen eetpatroon. Als je dagelijks tips en leuke recepten wilt, volg ons dan op Instagram en Facebook!
  • Voor verandering moet je klaar zijn. Je leefstijl aanpassen gaat alleen lukken als je dit zelf echt wilt. Wij nemen je mee naar de volgende stappen met concreet advies, praktische tips, bijsturing en soms confronterende coaching. Omdat wij niet stoppen om 17:00 en jou altijd helpen met je vragen of als je ergens tegenaan loopt lukt het jou om wel je doelen te bereiken!

Waarom naar een diëtist?

Een diëtist heeft een beschermde titel , en een vierjarige opleiding om de beste mogelijke voedingsadviezen te kunnen geven. In vergelijking met bijvoorbeeld een leefstijlcoach die geen beschermde titel heeft. Wil je meer weten over de verschillen tussen een diëtist en andere voedingsexperts? Download hieronder de factsheet: NVD dietist vs voedingscoach

Caroline van der Leeuw

Diëtist

  • 06 81 98 54 85
  • Caroline@carasvoeding.nl

Astrid Kasbergen

Diëtist

  • 06 41 53 58 22
  • Astrid@carasvoeding.nl
×
×

Cart