Handige tools

Healthplanner mei 2020

Als jij ook een zetje in de goede richting nodig hebt, dan is onze handige healthplanner iets voor jou. Plan hoeveel je wilt sporten, hoe gezond je wilt eten en elke nacht 8 uur slaap te krijgen.

Boodschappen planner

Met deze handige boodschappenplanner weet je altijd precies wat je in huis wilt halen en vergeet je nooit meer iets. Ook staan er handige tips op om te voorkomen dat je (teveel) ongezonde inkopen doet.

Eetdagboekplanner

Gebruik deze eetdagboekplanner voor een week of zelfs voor de hele maand. Je weet zo precies waar je aan toe bent, en je hoeft niet elke dag meer na te denken over wat je gaat eten. Ook heel handig bij het afvallen of het fodmap dieet!

Prikkelbaar Darm Syndroom

Reduce PDS

Om meer te weten over de 10 verschillende behandelingen die mogelijk zijn bij PDS kun je hieronder GRATIS de Reduce PDS informatie downloaden. 

Lactose vrije lijst

Voor meer informatie over het vermijden van producten met veel lactose kun je hieronder GRATIS de lactose vrije lijsten van Caras Voeding downloaden.

Algemene adviezen

Wil je meer informatie over de algemene adviezen die je kunt toepassen om je PDS klachten te verminderen download dan hieronder GRATIS de algemene adviezen.

Koolhydraatbeperkt

Lijst met Koolhydraatarme tussendoortjes

Een handig overzicht van makkelijke en gezonde koolhydraatarme tussendoortjes. Download de lijst hieronder.

Overige downloads

Hoeveel suiker zit er in fruit

Veel mensen weten niet dat er in bepaalde soorten fruit meer suiker zit dan bijvoorbeeld een glas cola. Wil jij ook weten hoeveel suiker er zit in…?

Seizoensgroenten

Wil je weten welke groenten je het best kunt eten tijdens de winter of in de zomermaanden? Download hieronder een mooi overzicht die je bijvoorbeeld in de keuken kunt ophangen!

×
×

Cart